3.ΡΟΛΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ

 

ΡΟΛΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ

Υλικά:

6 φέτες κρέας μοσχαρίσιο για σνίτσελ

μουστάρδα

6 φέτες τοστ

1 φλιτζάνι . τσαγιού χλιαρό γάλα

2 αβγά

4 κουταλιές σούπας βούτυρο

1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη

1 ποτήρι κρασιού άσπρο κρασί

500 γραμμάρια. ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες

2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε κύκλους

μαϊντανό

αλάτι, πιπέρι

 

Εκτέλεση:

Αλατοπιπερώνετε το κρέας από τη μια μεριά και το αλείφετε με μουστάρδα.

Μουσκεύετε το ψωμί με γάλα και το στίβετε ελαφρά και το ανακατεύετε με τα αβγά και μαϊντανό.

Μοιράζετε το μείγμα στις φέτες κρέατος, τις τυλίγετε σε ρολά και τις δένετε με οδοντογλυφίδα.

Ζεσταίνετε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και κοκκινίζετε τα ρολά παντού. Προσθέτετε κρεμμύδι, σκόρδο και σβήνετε το φαγητό με κρασί. Μαγειρεύετε για 15 λεπτά και βγάζετε τα ρολά.

Ρίχνετε στην κατσαρόλα τις ντομάτες, τις πιπεριές και τις αφήνετε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές.

Περιχύνετε τα ρολά με αυτή τη σάλτσα.

 

Χρόνος εκτέλεσης    1 ώρα